Bilen fick en uppfräschning inför våren

Tjenare, hoppas du har en lika solig och bra tisdag som jag. Nu kan man ju verkligen säga att våren är här på riktigt, hur otroligt skönt är inte det? Jag hade idag tänkt prata mer om den uppfräschningen jag gav bilen inför våren, jag klädde in den i vinyl för att få en ny look på den. Till det fick jag hjälp av företaget Nicks Graphics som jobbar med bland annat vinyl i Sundsvall.

Jag har länge haft bil men det har aldrig varit särskilt viktigt för mig hur den ser ut, fram tills för några år sedan när jag köpte en ny bil. Helt plötsligt kände jag att det var viktigare att ta hand om bilens utsida, att den skulle vara snygg utåt. Sedan det att jag köpte min bil har jag lagt mycket tid på att ta hand om den, allt från att tvätta den till att vaxa den. I vintras kände jag att det skulle vara kul med en förändring inför våren, därmed vände jag mig till det här företaget för att klä in bilen i vinyl i Sundsvall. Tanken med det var att göra bilen matt, jag har sett det på en del bilar det senaste och jag har verkligen fastnat för det. Jag läste på om det och det stod att det var en lätt process som man kunde göra själv, dock kände jag att det inte skulle bli bra alls om jag gjorde det. Jag ville att resultatet skulle se professionellt ut och därför vände jag mig till Nicks Graphics, jag hade hört mycket bra om dem och kände att jag kunde lita på att de skulle göra ett bra jobb. Nu i efterhand vet jag hur duktiga de är gällande vinyl i Sundsvall och därmed kan jag även starkt rekommendera dem för alla er.